Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο teaser trailer για την τηλεοπτική σειρά Halo TV

*
Στο πλαίσιο του 20th Anniversary Xbox event της Microsoft είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το πρώτο, σύντομο, teaser trailer για τη σειρά Halo TV. Στα παρακάτω πλάνα θα δείτε το Mjolnir armor του Master Chief, ενώ μια φωνή, μάλλον της Cortana (Jen Taylor) λέει "Hello, Master Chief".

Στο παρελθόν έχουν γίνει διάφορες προσπάθειες να μεταφερθεί η δημοφιλής σειρά παιχνιδιών στην τηλεόραση. Μεταξύ άλλων το Halo: Landfall, το Halo 4: Forward Unto Dawn και το Halo: Nightfall. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο το τι ακριβώς θα παρακολουθήσουμε. Αν θα πρόκειται για μια νέα αφήγηση ή το σενάριο θα είναι βασισμένο στα υπάρχοντα video games. Πάντως η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στην πλατφορμα Paramount Plus εντός του 2022.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*